Bureau

Dit is LSDArchitecten

Architectuur is meer dan een prachtig gebouw ontwerpen. LSDArchitecten gaat op zoek naar de perfecte symbiose tussen leven, infrastructuur en vormgeving. Zo creëren we een geslaagde combinatie tussen architecturale designs en functionele concepten.

Als dynamisch architectenbureau gaan we voor hedendaagse en duurzaam verantwoorde ontwerpen. Onze visie op architectuur ligt helemaal in lijn met de noden en verwachtingen van vandaag. Zowel op vlak van architecturaal design, maar ook op vlak van duurzaamheid en energie (de zogenaamde BEN-normen).

Living + Space + Design = Architecture

LSDArchitecten creëert unieke bouwconcepten met een duidelijke visie op architectuur. In al onze ontwerpen gaan we op zoek naar het unieke spanningsveld tussen jouw manier van leven (living), de samenhang van de verschillende ruimtes (space) en het ontwerp van het gebouw (design).

Bij LSDArchitecten kan je terecht voor zowel uitbreidingen als voor complexe nieuwbouwprojecten en totaalrenovaties. Op een kostenbewuste manier streven we naar de optimale benadering van ideeën naar realiteit. Dankzij onze ervaring met traditionele bouwmethodes en nieuwe concepten als houtskelet- of steelframebouw.

Woningen, complete apartementsblokken of utiliteitsgebouwen als kantoren, scholen of winkels: geen enkele uitdaging is voor ons te groot.

Ons team

LSDArchitecten is het geesteskind van Lieselotte Van de Bosch en Steven Dalle. We leerden elkaar kennen tijdens onze opleiding aan het Henry Van de Velde Instituut in Antwerpen. Sinds 2012 bundelen we in dit architectenbureau onze passie voor architectuur en vernieuwende visie op ontwerpen. Die unieke samenwerking zit helemaal verweven in het bedrijf, van de naam (waarin onze initialen verwerkt zitten) tot de uitwerking van alle projecten.

Maak kennis met ons team …