LSDArchitecten bestaat uit een jong en dynamisch architectenduo dat gevormd wordt door de architecten Lieselotte Van den Bosch en Steven Dalle. Beide architecten zijn afgestudeerd aan het Henry Van de Velde Instituut te Antwerpen waar ze elkaar in 2003 leerden kennen. 

Na enkele jaren als eenmanszaak te hebben gewerkt werd LSDA in 2012 opgericht.

LSDA staat voor een hedendaagse, verantwoorde ontwerpstijl. Op een kostenbewuste wijze streeft LSDA de correcte synthese na tussen architecturale vormgeving en functionaliteit. Een directe communicatie met de klant vertaalt zich in een optimale benadering van ideeën naar realiteit. Samen wordt er gestreefd naar een totaalpakket dat aan alle verwachtingen en eisen voldoet.

Onze kantoren zijn gelegen in een nieuwbouw ééngezinswoning met bijhorende kantoren.

Deze strakke woning voldoet aan de BEN-normering.

Ons team

LSDArchitecten bestaat uit het architectenduo Lieselotte en Steven.  De unieke samenwerking zorgt voor een krachtige symbiose waarbij er duidelijk wordt gekozen voor een hedendaagse ontwerpstijl in combinatie met verschillende bouwmethodieken (klassiek, houtskelet en steelframebouw). Met aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid ontwerpen ze projecten met oog op de toekomst. Losse ideeën worden vertaald naar een realistisch ontwerp. 

Maak kennis met het team achter LSDArchitecten.